Hallo lieve kinderen van Castricum,

Ook in 2019 belooft de intocht weer een groot feest te worden.

En ook dit jaar is het weer dubbel feest met 2 feesten in de Pancratiuskerk.

 

Door het overweldigend succes van voorgaande jaren willen wij graag dat iedereen de mogelijkheid heeft het sinterklaasfeest te bezoeken.

 

KAARTVERKOOP

Om spreiding van de bezoekers over beide voorstellingen mogelijk te maken, is er ook dit jaar een kaartverkoop nodig. Kaartjes voor het feest kosten slechts € 1,50 en kunt u op de volgende plaatsen kopen:

 - Vrijdag 1 en Zaterdag 2 November  van 13:00 tot 15:00
Winkelcentrum Geesterduin (thv Intertoys)

 - Vrijdag 8 en Zaterdag 9 November van 13:00 tot 15:00
Club Mariz; Dorpsstraat 72

Let Op!!! Tijdens de intocht en de aansluitende intochtfeesten in de kerk zullen onze fotografen foto's maken van zowel Sint en zijn pieten, als van het publiek.
Deze foto's zullen na afloop op deze website worden gepubliceerd. Het is voor ons niet mogelijk individuele bezoekers uit te sluiten van onze fotorapportage. Houdt u hier 
rekening mee als u bezwaren heeft dat foto's van u of uw kinderen op deze website worden gezet. 

Zaterdag 16 november zal het programma er als volgt uitzien:
13.15 zwarte pieten in en rond winkelcentrum Geesterduin.
13.30 aankomst Sint
14.00 start optocht door dorp
15.00 1e voorstelling Sint feest in de Pancratius kerk (Dorpsstraat)
16.30 2e voorstelling Sint feest in de Pancratius kerk. 
De optocht volgt de volgende route door het dorp:

- Van Winkelcentrum Geesterduin over de Soomerwegh langs het gemeentehuis naar de C.F. Smeetslaan, waar we rechtsaf naar de prinses Beatrixstraat gaan.
- Aan het einde gaan we linksaf door de Torenstraat, waarna we via de Pernéstraat en de Geelvinckstraat in de Burgemeester Mooijstraat aankomen.
- Van hieruit vervolgen wij de optocht linksaf richting Dorpsstraat, waarlangs wij naar de Pancratiuskerk gaan.
In de Pancratiuskerk start om 15:00 de eerste voorstelling van het grote Sinterklaasfeest.

- Om 16:30 begint het 2e welkomstfeest.

 

 

We hopen jullie dan allemaal daar weer te zien.

Groetjes,

De Hoofdpiet

Sponsors

MdeRuijter.jpglogo-castricum.jpglogo20VD119Small1.jpgUnideeLogo.pngFaseFierPublish.jpgWaxSalonPublish.jpgShiefsBakeryPublish.jpgWierenga.jpgsinterrumping.jpgClubMariz.pngsupremhosting.jpgKoppel.jpgalbert_heijn.jpgvanamsterdam.jpgbeentjes.jpgBehoudenHuys.jpghopman makelaar.jpgvanderpoel.jpgDeToren.JPGsinterkooijman.jpglute_opdam.jpgRoset.jpgGroot.jpgaaddewit.jpgKindergarden-Kinderopvang.jpgDJBAdvies.jpgVeldtPublish.jpgmemsatelier.jpgGeesterduin.jpgJohannashof.jpgOFCAS1.jpgClusiusLogo.jpgsinterborst.jpgsteigertje.jpgIdaBakker.jpgGaragevanRiet.jpgMdeRuijter.jpglogo-castricum.jpglogo20VD119Small1.jpgUnideeLogo.pngFaseFierPublish.jpgWaxSalonPublish.jpgShiefsBakeryPublish.jpgWierenga.jpgsinterrumping.jpgClubMariz.pngsupremhosting.jpgKoppel.jpgalbert_heijn.jpgvanamsterdam.jpgbeentjes.jpgBehoudenHuys.jpghopman makelaar.jpgvanderpoel.jpgDeToren.JPGsinterkooijman.jpglute_opdam.jpgRoset.jpgGroot.jpgaaddewit.jpgKindergarden-Kinderopvang.jpgDJBAdvies.jpgVeldtPublish.jpgmemsatelier.jpgGeesterduin.jpgJohannashof.jpgOFCAS1.jpgClusiusLogo.jpgsinterborst.jpgsteigertje.jpgIdaBakker.jpgGaragevanRiet.jpg