Banketstaaf
Ingrediënten:
1 pakje Bladerdeeg
1 pakje Amandelspijs
1 losgeklopt ei
Bakgerei:
Bakplaat met Bakpapier
Stappen
-
Haal 8 bevroren bladerdeegplakjes van elkaar en verwijder de folie. Leg de plakjes die je niet gebruikt direct in een plastic zakje terug in de vriezer.
-
Laat de bladerdeegplakjes 5-10 minuten ontdooien.
-
Verwarm de oven voor. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
-
Verkruimel het spijs en vermeng dit vervolgens met de helft van een losgeklopt ei.
-
Verdeel het spijsmengsel in 8 stukjes en maak er rolletjes van. Beleg de plakjes bladerdeeg met de rolletjes spijs, Leg de rolletjes spijs in het midden, maar houd 1 cm van de rand vrij.
-
Maak van de bladerdeegplakjes 8 mooie banketstaafjes. Leg de banketstaafjes op de bakplaat met de vouw naar beneden.
-
Bestrijk de banketstaafjes met de rest van het losgeklopte ei.
-
Bak de banketstaafjes in ongeveer 15 minuten goudbruin in de oven.